16 дек. 2008 г., 20:04

Обичам се 

  Поэзия » Любовная
586 0 7

Телата ни крещят едно за друго,

полегнали на дъното на страстите...

Дали си струва за едното чудо,

да сметна, че това е щастие?

А всичките останали различия

негласно ми нареждаш да приема!?

Не знаеш ли, че себе си обичам,

с една идея повече от тебе.

© Рот Блак Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??