Dec 16, 2008, 8:04 PM

Обичам се 

  Poetry » Love
593 0 7

Телата ни крещят едно за друго,

полегнали на дъното на страстите...

Дали си струва за едното чудо,

да сметна, че това е щастие?

А всичките останали различия

негласно ми нареждаш да приема!?

Не знаеш ли, че себе си обичам,

с една идея повече от тебе.

© Рот Блак All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??