14 мая 2007 г., 23:42

Обичам те  

  Поэзия » Любовная
1066 0 0
Обичам те такъв какъвто си,
Блясъкът в очите ти дори.
И нежните целувки -
Чакам ги... така са вкусни.
Ако ме прегърнат твоите ръце,
Мечтите ми ще сбъднат те.

Тъгата и сълзите премахни!
Ела обичай ме и ти!

© КриСинКа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??