May 14, 2007, 11:42 PM

Обичам те  

  Poetry » Love
1067 0 0
Обичам те такъв какъвто си,
Блясъкът в очите ти дори.
И нежните целувки -
Чакам ги... така са вкусни.
Ако ме прегърнат твоите ръце,
Мечтите ми ще сбъднат те.

Тъгата и сълзите премахни!
Ела обичай ме и ти!

© КриСинКа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??