12 июн. 2007 г., 21:42

Обичам те! 

  Поэзия
1148 1 6

Обичам те!

 

Колкото и да отричам,

колкото и да не ми се иска,

теб обичам!

 

За теб мисля всеки час

и сърцето лудо забива,

щом чуе твоя глас.

 

Кажи как го направи?

Без теб не мога,

без теб празна е моята душа,

и няма смисъл моят ден, щом не си до мен!

 

Обичам те въпреки всичко,

обичам те, макар да си тъй далеч.

Обичам те!

И всичко, което искам, е да ме обичаш

тъй както аз!

 

© Ралица Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??