8 авг. 2009 г., 12:24

Обичам те (2) 

  Поэзия » Любовная
582 0 1

Обичам те!

Не заради кафявите ти очи.

Обичам те!

Защото невероятен си.


Обичам те!

Ще го повтарям всеки ден.

Обичам те!

Кажи същото и на мен.

 

Обичам те!

Как се случи и аз не зная.

Обичам те!

Така ще е до края.

 

Обичам те!

Ти си моята любов.

Обичам те!

Чуй моя зов.

 

Обичам те!

Ти си всичко за мен.

Обичам те!

Ти ощастливяваш всеки мой ден.

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??