28 июл. 2007 г., 20:48

Обичам Те 

  Поэзия
1044 0 7
Обичам те! Не казвай нищо!
Не ми е чуждо да съм сам!
И чувствата си да разнищвам,
готов съм всичко да ти дам!
Обичам те! Не казвай нищо!
Бъди икона, идеал.
Да ме боготвориш не искам,
не ме замервай с кал!
Обичам те! Не казвай нищо!
Мълчанието ти шепти,
съчуствието е излишно,
обичам те, дано и ти!

© Shalqllqlq Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??