29 мар. 2005 г., 10:57

Обичам те 

  Поэзия
1757 0 1

Ти си ми душата,
ти си ми сърцето,
ти си богиня, която не слиза от небето.

Всяка част от мен
е в твоето сърце.
Всяка част от теб
е в моето сърце.

Душата моя на теб принадлежи,
сърцето ми своя живот на теб дължи.
Когато аз те погледна и времето спира,
а когато не мога да те видя сърцето ми се раздира.

Не искам да си тъй далеч от мен,
любовта ми да е тъй далеч от теб.
Не искам аз за теб да мисля всеки ден,
без да знам, че няма да съм част от теб.

Когато аз за теб мечтая,
когато аз за теб ридая,
когато аз за теб живея,
когато аз за теб си пея,
виждам в твоите очи
любовта а без нея тъй боли.

Далеч от мен си ти,
далеч .. не е малко нали,
но това на мен не пречи,
толкова силно теб да обичам.

Ако можех да направя тебе най-щастлива,
моята кралица от всичко най-красива,
щях аз живота си в твоите ръце,
паднал пред теб на колене
да поднеса с думите:
    Обичам те!!!

© Павел Стайков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??