17 июн. 2009 г., 19:55

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
544 0 0

Твоя образ нахлува,

все се явява пред мен.

Безнадежни сме ние,

казвам си всеки ден.

 

Обичам те със цялото си същество,

но друга вечер ляга до  твоето сърце.

Обичам те до болка,

но не искам да те деля на две.

 

12.04.07.

 

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??