14 авг. 2014 г., 18:03

Обичам те 

  Поэзия » Другая
481 0 0

Обичам не само теб, но и брат ти,

майка, баба, дядо, баща,

братовчеди, колеги, приятели,

всички твои любими неща.

 

Вчера, днес и във бъдеще време.

Тук и там. През деня и нощта.

Във всички фази на слънцестоене.

Обичам те. Просто така.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??