Обичам те, как да го изрека,
толкова е трудно сега,
обичам те, когато в очите ти има тъга,
обичам те, когато радостният ти смях звъни,
обичам те, когато в косите ти разпилени
светят лъчи,
обичам те, когато по нежната ти кожа
блести роса,
обичам те сутрин, нежна като сълза,
обичам те нощем, когато си
като несбъдната мечта,
обичам те цялата изгряла като
пъстроцветна дъга.
Нека целият свят да чуе това!
© Галина Бърдарова Все права защищены