21 окт. 2010 г., 17:50

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
694 0 0

За пореден път ''Обичам те'' ти казвам...

''Обичам те! Обичам те!''... пак ти повтарям...

Моля те... не ранявай сърцето ми...

то вечно за теб ще тупти...

 

Обичай ме... обичай ме... те моля...

сърцето ми гори като огън...

Защо съдбата ни разделя?!

Защо пътищата ни тя определя?!

 

Искам тази нощ твоя да съм...

искам ти да бъдеш в моя вечен сън...

Искам за мен живота си да даваш...

и сърцето мое да спреш да раняваш...

© Пламена Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??