30 мар. 2012 г., 21:59

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
583 0 2

Обичам те...

Най-търсената истина открих,

когато си отчайващо далече.

Обичам те...

И виждат ми се толкова добри

звездите в тази тиха синя вечер.

Обичам те...

Но откъде изникна

в сърцето ми огромен стрък тревога?

Обичам те...

Дали със своята любов

при себе си да те повикам мога?

Обичам те...

Ти само прошепни ми името

и аз ще дойда с ласка да те стопля.

Обичам те...

Но ако аз не съм ти мила,

не ще си сложа траурната рокля.

 

 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??