24 окт. 2023 г., 15:55

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
181 0 0

Не мога да да забравя

устните ти, погледа ти, 

усмивката ти. Само ми 

кажи и твоя завинаги

ще бъда. Обичам те 

толкова много, че без

теб, не ще оцелея.

© Надя Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??