8 апр. 2007 г., 17:19

Обичам те... 

  Поэзия
1033 0 8


Сънувам те, моя стара любов,
още щом затворя очите си
идваш тихо при мен,
и си същата като онази от филмите.

Искам те, моя стара любов,
ти, която  ми казваш: "Желая те!",
прегръщаш ме силно,
а устните шепнат: - Не мога без теб,
обичам те!

Ти, моя голяма, закъсняла любов,
ти си тая,
дето раздира душата ми,
и за която плачат очите ми,
ти изпълваш ми мислите
и искам пред целия свят да ти кажа:
Обичам те! 

© Румяна Михалева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??