19 авг. 2006 г., 17:38

Обичам те! 

  Поэзия
1212 0 12
Като огън мамещ ти си буен, страстен, пленителен и парещ, като летен вятър, нежно любещ, разхвърлящ косите, ласкаво галещ. Аз вода съм, бляскава и нежна, обичаща те силно, неизбежно, земя съм наивна, мекушава след дъжд пороен, полудяла. Луда съм по теб и твоите очи, по-ярки от звездите на небето, по твоята усмивка, твоите черти, но най-обичам ти сърцето! Сърце, което толкова е преживяло, от толкова коварни думи и лъжи, но продължава то да дава и да дава, любов огромна, както в моите мечти. И душата ти обичам - ласкава и нежна, невинна, като пролетно кокиче, раздава радост, толкова небрежно, разцъфва нежно, даваш я на твоето момиче! Обичам те! Обичам те безкрайно! Всяко твое косъмче обичам, всеки блясък в очите ти. В любов на тебе само ще се вричам!

© П Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??