8 мар. 2007 г., 11:22

Обичам те (акро стих) 

  Поэзия
2819 0 4
Обичам те, до болка те обичам - незнаеш. Боли - сънуваш се във чуждите очи И ако трябва с теб да се сбогувам - не искам, Че жив съм, че дишам, че ще ме боли. Ако можех звездите в шепи да сваля, ако можех... Мила, щях на тебе да ги подаря, щях... Така те искам и обичам, и мечтая... уви, Единствена за мен си, но да те спечеля не успях!

© Адриан Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??