30 мар. 2010 г., 14:28

Обичам те, мое момиче 

  Поэзия
823 0 1

Моето момиче порасна,

да е живо и здраво да расте,

момичето  живота надрасна,

да не застава на колене.

 

Знам какво съм пропуснала,

когато искаше навън за час,

а аз ù отказвах неистово,

да се забавляваме в захлас.

 

Нямах толкова време за нея,

заради бизнес и какво ли не,

превързах кървящите рани,

да може тя да е добре.

 

Всеки миг за мен е важен,

когато се прибира у дома,

с тази прелестна усмивка,

с тази нежна красота!!!

 

© Росица Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??