26 дек. 2012 г., 20:20

Обичам те, но няма да ти кажа 

  Поэзия » Любовная
680 0 2

Обичам те, но няма да ти кажа,
защото искам да усетиш любовта във себе си…
Ако се разминем, няма да се пазя –
ще преболедувам и преглътна обичта,
ала ще знам, че ти не си…

че с някой друг ще бъдем заедно и себе си…
че с някой друг ще се разбираме без думи…
че някой друг не иска да е с мен по навик
или защото още не е срещнал друга…
че с някой друг ще се усмихваме естествено,
с очите си ще се обичаме взаимно…

Обичам те сега, но няма да ти кажа…
ще ти покажа само знаци и
ако не разчиташ нищо, ще си знам,
че ти не си… че няма смисъл да те уча да четеш,
защото с някой друг ще се разчитаме от само себе си.

© Илка Енчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря, липсва ми обратната връзка и затова съм тук
    Честита Коледа и на теб
  • Първо - добре дошла !!!
    Второ - Честита Коледа!! Да ти е светла и изпълнена с чудеса!!!
    и трето - Поздравления за хубавия стих - носи много дълбок смисъл !!!
Предложения
: ??:??