4 июн. 2006 г., 16:59

ОБИЧАМ ТЕ.. още... 

  Поэзия
1115 0 6

Аз знам, че пак за мен си плакал,
разбирам още колко те боли.
Никой като теб не ме е обичал,
но не мога да съм с тебе, разбери.
Помежду ни има хиляди стени,
безброй пътеки непроходими,
пътищата ни са с теб различни,
но чувствата към тебе - безгранични.
Наясно съм, че още те обичам,
може би по-силно от преди.
В мен никога не ще изчезне тази болка,
а времето превърна всичко в пепел, нали?
Обичта, която чувствам, никога не ще умре.
О, Господи, върни ми първото момче!
След като ти казах “Сбогом”,
разбрах какво си ти за мен,
не е минал от тогава нито ден,
в който да не съм мислила за теб.
Една голяма любов си отиде,
разбиха се клетвите във вечна любов,
в скалите от истиналите дни.
Замря една любов голяма,
съхранила в себе си чудесни дни.
Проклинат се сега две души,
а в сърцата им не спря да ги боли.
Забравили уж един за друг,
в твойта любов не съм се нивга съмнявала,
и за да е мирна душата ми,
всяка лоша дума от теб съм забравила.

 

© Надя Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??