16 апр. 2021 г., 00:43

" Обичам те! " в мен тъй прелива ( дует ) 

  Поэзия » Любовная
480 3 9

Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )

 

С: О, нека... нека ме проклинат!

     Да стихнат всички богове!

     Как искам, скъпи,да достигнат

     от мен до теб тез' думи две!

    Че тегне горест мълчалива

     и пак прехвърля полунощ...

     " Обичам те! " в мен тъй прелива,

     но имам - зная, жребий лош!

 

А: Словата ти ме галят, мила!

     До мене идват отдалече!

     Попитах някога Сибила

     за любовта и тя предрече

     красиви дни със тебе, но

     във други, бъдни времена!

     Там в нов живот ще сме едно

     и ще се слеем с топлина!

 

С: Да стихнат всички богове,

     че тегне горест мълчалива!

А: Забързайте се часове

     към нашата любов щастлива!

С: О, нека... нека ме проклинат!

     " Обичам те! " в мен тъй прелива!

А: Словата две до мен достигат

     и път със вяра се открива!

     

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??