8 мар. 2008 г., 19:18

Обичам те (вместо песен) 

  Поэзия » Любовная
1740 0 6
 

ОБИЧАМ  ТЕ

(вместо песен)

 

 

Обичам те, защото си красива,

защото си най-истинска жена.

Обичам те за скритата ти сила,

която ме издига над света.

 

Обичам те - и дръзка, и свенлива,

обичам те - и гневна, и добра.

Обичам те за скритата ти сила,

която ме зове да полетя.

 

Обичам те за лудата ти вяра

във моя път и в моите мечти.

Обичам те - една магия бяла,

която във живота ми искри.

 

Обичам те - и грешна, и безгрешна,

обичам те - и нимфа, и дете.

И нека песента ми бъде нежна

сълза за теб... Сълза за теб.

© Радост Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??