30 окт. 2012 г., 12:38

Обичам ви 

  Поэзия » Другая
506 0 0

Сини, зелени, червени,
всички ви обичам.
Тъжни, или пък засмени,
все прекрасни ви намирам.
Това сте вие, приятели,
другари мои верни,
на щастието ми създатели.
Понякога твърд съм
и нагрубявам ви.
Простете ми, приятели,
импулсивна е душата ми.
Обичам ви, приятели,
винаги това помнете.
Днес, утре или пък след година,
аз тук ще съм, за вас.
Дори за чужбина да замина,
не ще забравя за нито час.
Обичам ви, приятели,
благодаря ви, че ви има.

© Дамян Атанасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??