20 февр. 2009 г., 22:11

Обикнах те... и дадох ти крилата си! 

  Поэзия » Любовная
1247 0 13

 

 

 

Обикнах те... И дадох ти крилата си!

След теб безкрила пак се уча да летя...

Ранена птица съм... изгубила мечтата си -

в този полет не откривах Любовта...

 

Дали е болка? Не се интересувай!

Нали ще продължаваш да летиш...

Не се обръщай! С мен не се сбогувай -

някой ден ще дойдеш да благодариш!

 

Далече си... Ще те изстрадвам дълго!

Съгласна съм цената да платя -

за твойто щастие щом беше нужно

свободен да си... с моите крила!

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??