Мъж и жена.
Творци.
БезМИЛОСТНО крадат
некачествения си живот.
Час след час.
Сами.
Единствено мълчат
и се взират в своя
иначе така безСМИСЛЕН свят.
Певци на песен неизпята.
Борци за права непризната.
СМЕЛИ, но наивни.
ИСТИНСКИ, но примитивни.
Те не се познават.
Няма и ЛЮБОВ.
Има само бегъл СПОМЕН,
недочакал благослов.
РЪЦЕ се протягат,
но не обещават.
ОЧИ отварят
и дълго съзерцават.
Не знаят накъде отиват,
тръгват
и не спират,
само крачат
и се молят,
някой да им отговори.
Там обаче няма нищо.
Само най-обикновени хора...
© Силвия Все права защищены
В куплета: Певци на песен неизпята.
Борци за правДа непризната. Може би си изпусна Д-то