11 авг. 2011 г., 23:48

Обикновени рисунки - 18: Този ден… 

  Поэзия » Любовная
476 0 6

Рисунката е на Хенрик Мозес.
Надявам се да ви хареса...
Б.



Не ми се вярва

Времето

на спирката пред нас -

на булеварда

да е спряло,

като пътник

най-обикновен…

Какво пък?

Нищо сам на себе си

не обещавам…

Денят е като всички.

Просто ден.

Броени часове са,

през които

като странник

преминавам…

Това е!

Толкова за мен!

 

Б. Калинов

08.08.2011 г.

Пловдив

© Борис Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??