20 окт. 2011 г., 22:53

Обикновени рисунки - 26. За Доверието и още нещо… 

  Поэзия » Любовная
550 0 8

Представям ви поредната обикновена рисунка. Дано да ви хареса!
Б.


То не е Огън.

Огънят припламва и…
Угасва!

Понякога -

бавно!

Не е и Светлина.

Тя - Светлината сияе, но…

Помръква!

И често се случва -

безславно!

За мен…

За мен, то е

Камък!

От онези, дето

много трудно

се разбиват…

Основа

на Душата.

Зидове на църква,

преминали

през всичко…

Даже и през пламък!

 

Б. Калинов

20.10.2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??