20 янв. 2015 г., 11:14

Облагородяване 

  Поэзия » Любовная
207 0 0

Облагородяване

Щастлив съм тази пролет, че се влюбих.
И туй красиво чувство е във мен.
Аз в щастието си  не се загубих,
дори със него аз съм награден!

О, нашата любов е споделена!
Животът ни не почва със лъжа.
Не ни заплашваха, при туй с остена,
юлара  си  в ръцете си  държа.

От любовта си с пълни шепи взимам
и без остатък давам своя дял.
Така че имам щастие за трима
и смятам в любовта че  съм успял!

Когато ти със шепите раздаваш,
душата ти се къпе в светлина.
Щом ти сърцето си отдаваш,
изпразваш си сърцето от "злина".

Туй чувство  мен ме облагородява!
И аз се чувствам истински честит,
с това не търся лесната си слава,
ами света си току-що открит!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??