Под Витоша,
под тепетата,
под всяка нота,
в сънищата,
в чудесата,
в небето,
на Земята,
на километри,
на един дъх,
във времето,
в миналото,
в настоящето,
в бъдещето,
всеки миг,
всеки ден,
всяка нощ,
с душата си,
със сърцето си,
с устните си
ти казвам:
Обожавам те, моя любов!
© Васил Георгиев Все права защищены