21 февр. 2023 г., 14:16

Обрат 

  Поэзия
162 0 0

         Още помня, какво е препускане…

         Помня още, какво е любов…

         Но какво от това, че ги помня?

         Знам -отнесе ги живота суров…

 

         Женската страст загуби се някъде…

         Демон зъл уби любовта…

         На сърцето компаса разбичкан е - 

         и останал е без стрелка…

 

         Зее дупка във времето бързащо -

         някой хвърлил е в него снаряд…

         Нещо губи се, нещо се връща

         и настъпил е пълен обрат…

 

         И какво от това, че друго е?

         Аз приемам този обрат…

         Днес сърцето свободно се рее…

         Има толкова обич в този свят!

 

 

© Тонка Янакиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??