5 апр. 2008 г., 22:16

Обречен 

  Поэзия » Любовная
583 0 0
Като сянка на отминал сън,
аз вървя в снега навън.
Като призрака на любовта,
що премина във тъга...

Мрак във вените ми ще пулсира,
гняв и слабост аз събирам.
И само споменът от радостта
що остави в мене ти сама...

Само твоята целувка мила -
тя държеше ми душата гнила.
Само твойта нежна ласка -
само тя напред ме тласка.

Както приказката има край,
така приключи този рай...
Като сянка на деня ни вечен
на мрака съм сега обречен.

© Николай Беков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??