22 янв. 2011 г., 17:58

Обречен 

  Поэзия » Любовная
2272 2 7

Съвсем не съм от този тип жени,

които кротко гледат те в очите...

Земята под краката ми дими!

В душата ми те дебнат бури скрити!

 

Съвсем не съм от този тип жени,

в които търсиш сладостна утеха...

Примамвам към опасни дълбини!

Страхуваш ли се, бягай надалеко!

 

Че щом пристъпиш в скрития ми свят,

реки от огън често ще пресичаш...

Мостòвете след теб ще изгорят!

Обречен си!  До гроб!...  Да ме обичаш...

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??