Прекрасно е да изразиш това, което чувстваш,
да го признаеш е красиво пред любимия,
в щастливи мигове да го прошепнеш,
с любовно-нежен глас, извиращ от сърцето!
Обичам искрената ти душа, любими!
Да искам с теб да съм до края!
Ще бъда твоя земен рай, докато съм жива!
© МИСИЯ Все права защищены