23.10.2008 г., 17:52 ч.

Обричане 

  Поезия » Любовна
419 0 0

Прекрасно е да изразиш това, което чувстваш,

да го признаеш е красиво пред любимия,

в щастливи мигове да го прошепнеш,

с любовно-нежен глас, извиращ от сърцето!

Обичам искрената ти душа, любими!

Да искам с теб да съм до края!

Ще бъда твоя земен рай, докато съм жива!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??