С власт се не натъпкахте,
кордон ченгета ви пази,
протеста мирен стъпкахте,
но видя се - народът ви мрази.
Корупцията е с огромни размери,
свободата на словото се погазва,
докога ще ни потискате, лицемери,
народът в Европа най-беден се оказва.
Видяхме пачките с евро
на премиера в чекмеджето,
отидете си с добро,
не лъжете
и спрете да крадете!
© Георги Все права защищены