23 окт. 2011 г., 07:32

Общност 

  Поэзия » Гражданская
881 1 1

 

 

Ние сме просто онези, различните

цветни петна върху сивия фон.

Ние се радваме, плачем, обичаме.

В грешна хармония -  слят полутон.

 

Ние сме другите , странните, трудните

камък в обувката, бримка в чорап

Как преминават ли дните ни, мудните?

Някак невидимо, в собствен мащаб.

 

Ние сме тук и сред вас, не отричайте.

Нека живеем задружно и в мир!

Моля ви, себе си в грях не въвличайте,

да се пречистим с духовен потир!

© Дияна Ханджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??