30 окт. 2021 г., 08:59

Обувки 

  Поэзия » Для детей
476 0 2

Обувки

 

Има горска фея дивна,

чародейка фантастична.

Знаят я всички от гората

и при нея тичат скоро,

 

щом ги засърбят краката

и се разлепят обувките.

Обущарка ненагледна

и певица най-пригледна,

 

феята от гората зорко

следи животни и деца.

Знае им всички номера

здравият й майсторлък.

 

И да пее може гладко.

Като припев и рефрен

засияваш с нея славно,

щом ти навести дома.

 

Феята горска в блато

при жабите живее

и с тях сладко вечер

си пее и се смее.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??