13 нояб. 2009 г., 23:32

Обява 

  Поэзия » Любовная
634 0 5

                                               Очакващо млада

                                        и може би малко красива,

                                                често самичка,

                                         но постоянно щастлива,

                                               доста сериозна,

                                         а може би и мъничко смешна,

                                             с кусури - и то доста,

                                    но романтичка безднадеждна,

                                                - пита се има ли

                                              друг такъв като нея,

                                                  който да иска

                                         с нейните болки да живее?

                                        Ако има, моля, нека се обади,

                                  защото времето минава неусетно,

                                     а всеки, за когото то забрави,

                                  заплаща скъпо за нещо мимолетно...

© Брияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??