29 сент. 2011 г., 20:30

Объркана 

  Поэзия » Другая
357 1 3

Колко тъжна изглежда стената

и лицето ми в огледалото...

как очаквах да цъфнат лалетата,

а не виждах, че вече са цъфнали.

Дали забравих да кажа довиждане?

Май не исках да кажа здравей,

май оставих нещата си другаде,

ала нямах представа къде.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??