2 авг. 2014 г., 17:14

Оценка 

  Поэзия
322 0 1

Ти щом на денгите робуваш,
и се умилкваш като пес,
за мене пет пари не струваш,
не си Човек, а Интерес!

 

И щом не питаш Съвестта си,
и с нея често не гълчиш;
сърцето ти любов не ръси,
за мен човешки не стоиш!

01.08.2014г. Драгойново

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Тежко е...и без ирония !
Предложения
: ??:??