Неизбежна е уви,
тази среща в месецът веднъж,
когато всеки мъж,
среща възлюбената си в настроение особено!
Някак си, по божия природа,
таз женска, божествена порода,
изведнъж сдобива се с рога,
и ситуацията става... по-така!
В това настроение особено,
жената чувства се ... емоционална!
И даже нищо да не е направено,
тя е като кутия на Пандора!...
И така, незнаещ явно, че етапът е дошъл,
един младеж поглежда влюбено своята изгора,
с поглед пълен с възхищение изрича:
- Скъпа, красива си като Аврора!
Девойката реагира също тъй митологично,
същинска Хера, изкрещява неприлично:
- Ти, подобие човешко,
няма да ми казваш аз каква съм!
От тук нататък, то е ясно,
създанието мъжко е хванато на тясно!...
Но пък, знаем, любовта винаги сплотява,
когато жената е обичана, всяка мъжка грешка някак си прощава!
© Добромир Иванов Все права защищены