29 февр. 2016 г., 17:56

Очаквана среща 

  Поэзия » Для детей
680 0 4

Днеска, още като стана,

почна да се гизди Яна.

Бяла рокличка облече

и червеното елече,

белички обу чорапки,

сложи си червена шапка

и накрая с обущета

пак червенички, напета,

вън изтича наша Яна.

С бяло-алена премяна

тъй нагиздена, засмяна,

кой ли още се не сеща?

Баба Марта ще посреща!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??