30 нояб. 2007 г., 10:02

Очакване 

  Поэзия » Любовная
610 0 10
 
Колко е дълго това чакане
да дойдеш,
да ме погалиш,
да си до мен -
тук, навсякъде.
Броя дните
и нощите,
и всички мигове
на щастие и тъга.
Чакам те
да намериш път към мен...

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??