11 июн. 2007 г., 23:13

Очакване 

  Поэзия
690 0 2
 

Колко много те обичам,

пак ще ти простя.

Но не искай да се вричам,

че ще любя до смъртта.


Вечно ще те чакам.

Вярвам в чудеса.

Ще копнея да те срещна,

но не вярвам на мига.


Нищо не умея

и съм тъжен при това.

Позволи ми да се слея

с твоята Душа.

© Ангел ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??