11.06.2007 г., 23:13 ч.

Очакване 

  Поезия
642 0 2
 

Колко много те обичам,

пак ще ти простя.

Но не искай да се вричам,

че ще любя до смъртта.


Вечно ще те чакам.

Вярвам в чудеса.

Ще копнея да те срещна,

но не вярвам на мига.


Нищо не умея

и съм тъжен при това.

Позволи ми да се слея

с твоята Душа.

© Ангел ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??