Колко много те обичам,
пак ще ти простя.
Но не искай да се вричам,
че ще любя до смъртта.
Вечно ще те чакам.
Вярвам в чудеса.
Ще копнея да те срещна,
но не вярвам на мига.
Нищо не умея
и съм тъжен при това.
Позволи ми да се слея
с твоята Душа.
© Ангел ангелов Todos los derechos reservados