14 авг. 2011 г., 23:38

Очарование 

  Поэзия » Любовная
763 0 5

Слънца, родили се от Любовта Ни

и Звездни ветрове от Ласките Ни,

Луни, сияещи от Нашите Целувки

и  Светлина, струяща от Очите Ни!

Вселената Едно е Тук, във Нас самите,

огледали Душите си една във друга

и Засияли от това, което са видели!

Залюбили и Красотата Чиста и Порива

към Истинската и Прекрасна Свобода!

© Ангел Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??