Aug 14, 2011, 11:38 PM

Очарование 

  Poetry » Love
712 0 5

Слънца, родили се от Любовта Ни

и Звездни ветрове от Ласките Ни,

Луни, сияещи от Нашите Целувки

и  Светлина, струяща от Очите Ни!

Вселената Едно е Тук, във Нас самите,

огледали Душите си една във друга

и Засияли от това, което са видели!

Залюбили и Красотата Чиста и Порива

към Истинската и Прекрасна Свобода!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??