14.08.2011 г., 23:38 ч.

Очарование 

  Поезия » Любовна
713 0 5

Слънца, родили се от Любовта Ни

и Звездни ветрове от Ласките Ни,

Луни, сияещи от Нашите Целувки

и  Светлина, струяща от Очите Ни!

Вселената Едно е Тук, във Нас самите,

огледали Душите си една във друга

и Засияли от това, което са видели!

Залюбили и Красотата Чиста и Порива

към Истинската и Прекрасна Свобода!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??