13 окт. 2024 г., 18:31

Очертания от обич 

  Поэзия » Любовная
43 2 0

 

Нежна целувка и топло дихание,

полет на птица, море, тишина.

Сърцето рисува докрай очертания- 

нежна и плаха, добра светлина. 

 

Когато обичаме тихо мечтаем,

душата високо нейде кръжи.

Навярно така, така ще познаем,

златистото щастие, щом ни държи.

 

Нека се чудят морето и птици

как днес човека добил е криле! 

Когато сияе любов във зеници,

човекът забравя, че има нозе! 

 

Сърцето рисува докрай очертания-  

нежна и плаха добра светлина!

Навярно го пише в предсказания,

любовта ще сияе сред тишина!

 

Детелина И.Стефанова 🍀✍️

© Детелина Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??